Neljapäeval, 15. septembril tunnustas Eesti Inimõiguste Keskus kvaliteedimärgiga “Austame erinevusi” 49 tööandjat, kes on võtnud fookusesse mitmekesisuse ja kaasatuse edendamise oma organisatsioonis.

Märgise saajate hulgas on ka Vastutustundliku Ettevõtluse Foorumi liikmeid.

„Austame erinevusi“ on märgis tööandjale, kes peab lugu võrdsest kohtlemisest ja kaasavast organisatsioonikultuurist ning kelle sisuline töö mitmekesisuse juhtimisel on eeskujuks ka teistele. See näitab organisatsiooni pühendumist mitmekesisuse toetamisele ning seeläbi ka parema töökeskkonna ja ühiskonna loomisele.

See omakorda kõlab hästi kokku nii hea sotsiaalse keskkonna loomise kui ka hea valitsemise põhimõtetega ehk võiks olla ühe vastutustundliku ettevõtte tunnus.

Märgist “Austame erinevusi” annab välja Eesti Inimõiguste Keskus ja selle on ellu kutsunud sotsiaalministeerium. Märgis kehtib kaks aastat ja tänavu anti seda välja kolmandat korda.

VEFi liikmed, kes sel aastal mitmekesisuse märgise said, on taotlenud seda juba mitmendat korda. Nendeks on LMP advokaadibüroo, Manpower Eesti, SEB Pank ja Telia Eesti. Aga silmasime märgise saajate hulgas ka mitmeid teisi VEFi sõpru ja partnereid.

Kogu nimekirjaga saad tutvuda siin.

Ühtlasi tähistati sündmuse raames ka mitmekesisuse kokkuleppe 10. sünnipäeva. Kui sind huvitabki lähemalt just mitmekesisuse kokkulepe ning võimalus sellega liitumiseks, vaata siia.